Palvelut

HM Keittiö on paljon enemmän, kuin pelkkä kalusteiden toimittaja. Meille palvelu on tärkeää ja haluamme, että asiakkaidemme kodin kunnostukset ja kalusteet ovat toiveiden mukaan suunniteltu, mitoitettu ja asennettu. Tarjoammekin asiakkaille erilaisia palveluita kalusteiden ja tarvikkeiden ohella.

Meillä onnistuu!

Mittaus

Annamme asiakkaillemme hyvät ohjeet mittaamiseen. Avullamme ja neuvoillamme mittaaminen on helppoa ja sen voi tehdä itse. Tarjoamme myös mittauspalveluja tai teemme tarvittaessa tarkastusmittauksen.

Suunnittelu

Keittiön ja kylpyhuoneen suunnittelussa on helpointa lähteä liikkeelle esimerkkikeittiöihin ja -ideoihin tutustumalla. Kun toiveet kalusteiden suhteen on mielessä, voimme suunnitella sinulle haluamasi ratkaisun. Luota ammattiosaamiseemme ja anna meidän auttaa unelmiesi toteuttamisessa.

Toimitus ja asennus

Toimituksemme on ennätysnopeaa. Parhaimmassa tapauksessa saat uuden keittiön tai kylpyhuoneen jo viikon kuluessa tilauksesta! Kun mittaus ja suunnittelu on tehty huolella, käy asentaminen käden käänteessä. Kalusteet voi noutaa varastoltamme, tai voit hyödyntää toimituspalveluamme, jolloin saat tuotteet kotiovellesi. Teemme myös kalusteasennukset nopeasti ja edullisesti. Oli kyseessä sitten keittiö tai kylpyhuoneremontti, hoidamme tarvittaessa samalla myös kaakeloinnit, putkiasennukset ja sähkötyöt luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla.

Rahoitus

Voit ostaa kalusteet ja muut tuotteet myös rahoituksella. Aloita remontti tai kodin laittaminen jo tänään – maksa erissä. Me hoidamme rahoituspaperit kuntoon ja voit itse keskittyä olennaiseen. Rahoituksessa käytämme OP:n rahoituspalvelua. Voit tehdä luottohakemuksen tämän linkin kautta: Hakemukseen